Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás. Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!
"A minőségre akkor is emlékszünk, amikor az árát már rég elfelejtettük"
Víz, gáz, központifűtésszerelés, duguláselhárítás

Cégvezetés

Kérem, mielőtt továbblapozna, tekintse meg szolgáltatásaimat melyeket több mint 40 éve végzek Budapesten.
Gebe László
06 30 949-2052
Egy korrekt gázszerelő ára sokszorosan megtérül egy zavartalanul tejesítő gázkészülékkel Egy korrekt gázszerelő költsége sokszorosan kifizetődik egy rendesen működő gázkészülékkel. Az ósdi gázkonvektor borzalmas hatásfoka miatt több pénzt költ el gázszámlára

Tulajdonosok:

ifj. Gebe László - ügyvezető tulajdonos
Gebe László - tulajdonos

Alapítás időpontja:

A Gebe alapítási éve 1975. Ebben az esztendőben kezdtem meg tevékenységemet kisiparosként mint víz gáz fűtésszerelő mester 1974-ben letett mestervizsga alapján.

GARANCIA | Minőség és Megbízhatóság!
Önnek is fontos tudnia, az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Cégtörténet: alapítva 1975
Ez a cég már több mint 40 éve szuperál, nem szűnt meg nem alakult át, és ugyan azon a telefonszámokon és néven (Gebe László Gebe Kft.) vagyunk fellelhetőek!


A nevem Gebe László
A jelen:

Cégünk családi vállalkozásként működik. (adószám: 11937692-2-43, cjsz.: 01-09-684207, cím: 1224 Budapest, Peták u. 4). Hétvégén és ünnepnap is dolgozunk: ami azt jelenti, hogy reggel 7 órától nyitva vagyunk. Megalakulásunk óta az építőipar, és szerviz szolgálat számos területén bizonyítottuk be felkészültségékünket és szaktudásunkat. A ránk bízott, elvállalt munkát minőségi kivitelben és a határidők betartásával végezzük.

A Gebe László (Gebe Kft.) által végzett szerelési, javítási munkákra száz százalékos minőségi garanciát vállalunk. Burkolási Munkákra 5 év garanciát biztosítunk (víz gáz fűtésszerelésre 1 év garanciát vállalunk) rendeltetésszerű használat mellett. DUGULÁS ELHÁRÍTÁSRA 30 napgaranciát adunk!

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, kérem a megadott telefonszámok valamelyikén hívjon fel. Köszönjük hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket és reméljük hogy később is ellátogat majd hozzánk!