Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás. Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!
"A minőségre akkor is emlékszünk, amikor az árát már rég elfelejtettük"

Mottónk

Kérem, mielőtt továbblapozna, tekintse meg szolgáltatásaimat melyeket több mint 40 éve végzek Budapesten. Gebe László 06 30 949-2052

Mottónk mindig jobban, mottók idézetek, mottók, igaz mondások, jelmondatunk mindig jobban, jelmondat.

"Mindig jobban" A Gebe esetében ez a két szó elegendő a teljes cégfilozófia átfogó leírására, mely a cég minden részére érvényes. Ezt a két szót a Gebe már több mint 40 éve használja. Mottónk, mindig jobban, mottók idézetek, mottók, igaz mondások, jelmondata, jelmondat,

"Mindig jobban" A cégalapítók, Gebe László és fia, Ifj. Gebe László ezt a szlogent írták fel 1975-ben az első logóra (embléma). Ezzel létrehozták a cég filozófiáját, mely a mai napig igaz a cégre.

"Mindig jobban" Minden munkatársat az elkötelezettség vezérgondolata ösztönöz. Mindenki hozzájárul, hogy ez az igény igaz legyen. Az alapítás éveiben leginkább arra törekedtünk, hogy a szolgáltatást továbbfejlesszük és a használati értéküket növeljük. Ez a feladat úttörő munkává vált.

"Mindig jobban" A Gebe szolgáltatásainak tartósnak és hosszú életűnek kell lenniük. A cégalapítók nem tartották tisztességesnek, hogy olyan szolgáltatást értékesítsenek, melyek pár éven belül használhatatlanná válnak. A következőképpen definiálták ezt: A siker hosszú távon csak akkor lehetséges, ha teljes mértékben a szolgáltatás minősége az elsődleges szempont.

"Mindig jobban" Mind a mai napig ez a jelmondat sikerünk záloga. A minőségi szolgáltatások iránti vágy növekedése igazolja gondolataink helyességét. Úttörő vállalkozás volt 1975-ben a kisipari szolgáltatás. Cégünk 1999-ben Gebe Kft. néven családi vállalkozásként alakult. A fejlődés a mai napig folytatódik.

"Mindig jobban" A cégfilozófia, mely a minőséget és a fejlődését helyezi a középpontba, a Gebe márka magasabb szolgáltatáshoz való kötődéséhez vezetett. Ezzel a filozófiai bázissal a Gebe szolgáltatások fejlesztése mai napig is folyik, hiszen a kiváló minőség iránti szándék mindig újabb feladatokat jelent.

"Mindig jobban" Ez a filozófia felelősséget jelent - felelősség a megrendelőkkel és végfelhasználókkal, felelősség a munkatársakkal szemben.

A Gebe cég több mint 30 évvel ezelőtti alapítása óta filozófiánk semmit sem változott. "Mindig jobban". Ez a nemes törekvés a mai napig érvényes.